lördag 19 september 2009

Slölördag!

Jepp som det låter, slölördag!
Vaknade 8, ganska pigg och kände att nä fan, läge att sova lite till! Sov till halv tio sen gickj ag upp och tog fram frukost till Jossan och liten och mig!

Fan det känns ganska bra där nere på magen. Vecka 16 är hon i nu! Ganska coolt, på tisdag är det 3 veckor kvar till ultraljudet, ska bli galet skoj!

Idag har jag för övrigt varit en grymt snäll och duktig kille som hängt med på inte mindre än 5 butiker i Vällingby idag! Ganska så bra utan att bli arg, irriterad eller trött!
Sen drog vi hem till Jossans päron och fick en regnbågslax som svärfar gullgit nog fiskat upp åt oss! :)


Inte den på bilden alltså!






Ikväll ska vi hem till Richard o Sasha och käka middag! Det ska också bli ganska så najs! Trevligt folk och presumtivt gott käk!



Har för övrigt blåst bort Ubuntu från burken nu och blåst om den helt och hållet, går duktigt mycket snabbare nu! Så länge den är Jossans så skiter jag i Vuze och andra program som segar ned den! Hoppas den fungerar bra nu!

Gällande Ubuntu Så absolut stendiggade jag det, tyvärr så fuckade något upp sig med min kopia men det fungerade ändå bättre än Windows! Alla program man vill ha finns och Gimp är ett utomordentligt bra alternativ till photoshop . Och tillsammans med OpenOffice så har man allt man kan tänkas behöva! Dessutom så drar Ubuntu sjuuukt mycket mindre minne än Windows!
Är för övrigt galet glad över autosave funktionen på blogger! Utan den hade ni inte kunnat läsa detta!
Peace!