måndag 21 september 2009

The day from hell! Och lite bra!

Jepp, måndagen med stort M var det idag!
Vaknar i tid, äter frukost, hade bilen. So far so good!
Kommer till jobbet och lyssnar av svararen, två sjuka, en på kurs och en på semester. Det lämnade mig tillsammans med en kollega rätt ensamma på två klasser som skulle ha 3 lektioner samtidigt. Och jag är ingen Dr.Manhattan och kan således inte klona mig själv! Så det blev till att jobba like a mother fucker istället.

Har suttit ned tre gånger idag, en gång vid lunch och två gånger på muggen! Suck.

Men jag har haft en bra dag ändå, humöret har varit på topp, jag ser fram emot fredag då vi ska ut och grabbsegla. Min chiliplanta, eller mina tre chiliplantor bär frukt! En är jag rätt säker på är grön spansk peppar. Skördade och smakade den idag, har en ganska angenäm hetta, om man pressar den eller gör olja på den så kommer den nog till sin rätta mer än som hackad över maten!

Plantorna och skörden och min chiligryta(typ con carne)

Ikväll kör jag andra av dem pass med min klient på Vanadis! Askul och asbra då jag drar in lite kosing på det hela. Allt går till macen! Har efter ikväll sparat 4000:-. Känns rätt så bra faktiskt!
Och inför grabbseglingen är allt top notch också! Jag har vildsvin i frysen på jobbet, Henric har plockat kantareller och värmaren är fixad på båten så vi slipper frysa denna sista seglats med Cayenne!

Har sen jag kom hem diskat och lagat käk och satt ut flugfällor(vinäger, honung och diskmedel) och servat min ängel! Nu börjar verkligen magen att växa! Roligt, roligt!

Men nu ska jag jäsa i soffan en timme eller så och sen iväg o träna!

Peace!