fredag 29 januari 2010

Köttet och grillpannan


Ojojoj.
Asså jag köpte den absolut billigaste grillpannan med nonstick från IKEA, men det gör inget. Vet ni varför? För att den funkar, like a fucking charm! Jag ser fördelen med en gjutjärnsgrillpanna då den blir hetare, men denna är faktiskt mycket bra. Jossans bitar var cirka centimetern tjocka skivor av oxytterfilé(jag vet attdet är kemikaliebehandlad ryggbiff men skit i det ni, det smakar bra) och blev perfekta. Mina manliga 3 centimetersskivor blev kanske aningen lite för röda. Hade det gällt oxfilé hade de varit perfekta men sanningen är att oxytterfilén blir lite för stabbig, ja testa själva. Men ner slank det, smaken är det bannemig inget fel på!
Lite bilder får illustrera middagen!
Pannan sprejades med vanlig rapsolja med en sån där trycksprejflaska, fyller garanterat en funktion om man bara ska ha en touch av fett! Som ni ser brändes det till ändå, men inte köttet. Lite grejjen med en GRILLpannan!

Den färdiga middagen men Bea och en sallas på morot, spenat, ruccola, roman, avocado, citron, chiliflarn, salt och peppar! Najs!

Nu ska det fredagsmysas! Ciao! JO förresten, imorgon blir det finfin chili! Peace!

Livet från den ljusa sidan!

DE senaste två veckorna har jag haft en lite low skulle man kunna säga. Jag har varit trött på jobbet, rutinerna och så, otroligt trött och haft oflyt. Framförallt tröttheten och väntan tar kål på mig!

Men den här veckan har allt funkat så jäkla bra. Utflykt med kidsen på jobbet i kombination med glada elever och bra kontakt mellan elev och personal(läs barn och mig) har gjort att allt känns så jäkla najs!

Och magen med Liten i bara växer, det är också något som känns tokbra. Dessutom har jga hittat en bra gaddningsartist som jag haft kontakt med som gärna ser långt fram i tiden och ser på skisser som Jossan ska göra! Pepp som fan på den framtida pin-up gadden! Blir i augusti! Ska spara som fan nu!

Nu ska det bli köttkväll och mys med Jossan! Köttet blir ytterfilé från oxe, hade siktat på T-bone men Willys sortiment är milt sagt kefft. Och på söndag laddar jag för chili på högrev! Supernajs!

Fridens!