måndag 22 mars 2010

Jossan, bebisen och så.

Ja. Har vart grymt dålig på uppdateringen här på bloggen. Jag får skylla på den här bilden som är så rolig att den upptog all min energi. Plus en massa trötthet!





















Jossan är btw jordens grymmaste blivande mamma som producerat ett grymt babynest, ett tokfint lapptäcke och ett mysmysig badlakan.
Förrutom dessa saker är hon huslig och går upp klockan sju på lördagmornarna för att baka och överraska sin kära sambo! Hon är helt enkelt fantastisk!

Barnet kommer att få det så jäkla najs när det kommer ut. Fan vad jag längtar. Jag är dock inte särkilt nervös men antar att när skiten träffar fläkten som kommer jag va galet nervös!
Well later!

Sennheiserlurar

Något barn har det inte kommit ännu iallafall. +1 skrev jag på Fejan idag, misstolkades hejvilt och det haglade gratulationer från höger och vänster. +1 DAG alltså!
Jossan hade lite känningar i veckan som var men nu är det lugnt. He kommer när he kommer!

Något som kom idag var mina finfina nya lurar. Sennheiser HD 201.
Ett par budgetlurar som har fått bra kritik och verkar fylla alla funktioner som sina 600kronor och uppåt kompisar gör fast för endast 350 typ. Lite plastigare kvalité men jag är inte kräsen förrutom på ljudet då! Har testat på i någon timme nu, både på CD, iPod och MacBooken och de funkar kanon. Allra bäst till något tungt Prodigyspår men även till bra mustig Mustasch! iLike kan man säga!

Barnet, mitt kära barn, slipper nu en massa oljud från när Papi spelar PS2 eller lyssnar på satansmusik när han lagar mat! Och Jossan slipper tv-spelsljuden hon med vilket nog är poppis!