tisdag 15 december 2009

Tillträde


Idag var det äääääntligen dags för tillträdet.
En dag som för mig innebar totaltömning av kyl och frys i gamla lägenheten, en lång väntan på att Jossan skulle sluta plugga och till sist en lätt panik över min IBS-light som slog till när vi la upp lånen på banken.

Men sen, fick vi nycklar, typ 5 kopior och det bar av. Låter bilderna, med kommentarer, tala för sig själva!(eh)


Vår trapp, alldeles vår egna trapp ;)










Jossan och jag sätter våra avtryck på nya trappen











MYS









Och kärlek på verandan!












Nyckeln går i dörren!











Världens snyggaste rygg!















Och den stolta husfadern själv!










Väl där levererades vår nya soffa som sattes ihop på plats av försäljaren, samtidigt som vi pkte och handlade middag i form av Risifrutti och frallor med räkost. Så jäkla najs med gott om plats, riktigt kök, kyl o frys i kingsize, DISKMASKIN...Damnation. Känns helt knäppt att from lördag komemr det att vara vårt hem!

Ciao!

Stor och mysig dag!

Så jäkla cozy!
Snö och mysigt! Det är fantastiskt vad livet känns 1000 gånger bättre när snön kommer. Och vilken snö sen då, lössnö som yr när man sparkar i den!

Oooooch för att höja feelgoodkänslan så avslutas lägenhetsaffären idag och vi får nycklar och tillträde till den nya lyan! Så jäkla skönt, allt är snart över och klart!
Helsnurrigt att skaffa sig nya rutiner för närbutiker och närkommunikationer, vi har ju bott i vårnuvarande lght i sex år och är mao rätt hemma stadda här. Men jag är helt klar med detta ställe!

Nu ska jag dra till Spånga Bosättning och betala vår nya fina soffa!

Ciao