söndag 28 februari 2010

Söndag!

För en vecka sen skottade jag verandan. 30 kubik packad snö! Tyvärr har detta slitit upp en gammal skada i högeraxeln, börjar bli bättre nu! På det har gammkroppen fått nackspärr. Börjar även det släppa!

Trots alla krämpor så är det Jossan som är i fokus och vårt kommande kära barn! Som bevis på att det faktiskt är så, så har jag alldeles nyss med hjälp av Jossan satt upp ett Flip skötbord!
Skitfint blev det och enkelt och litet! Testat upp till 30 kg vikt av mig och en våg. Nej jag stod inte på den utan tryckte med armarna ned på det monterade skötbordet!

Annars så har helgen gett en trevlig middag med Mackan, Helena och Olliwer. Mac och Hel käkade vår mat och Olliwer gick igenom tortyr u form av en snorsug. Haha...otroligt att Mackan och Helena fixar det, en annan kommer ha sån jävla ångest innan jag gör det där på mitt barn! Damn vad han skrek. SOm om han blev branded typ!

Satte upp en tavla i lördags och gjorde fint för gästerna! Och idag köpte pappa leksaker till sig själv i form av en Speck Seethru hardcase till Macen! Kul grejj som dessutom är lättare att rengöra än aluminiumet på Macen vilket lätt blir flottigt! Och om jag får säga det själv riktigt snyggt!

Ser nu när jag lägger upp bilderna att jag förmodligen har nå tjall på nån driver då de är spegelvända. Jaja ni kommer att se de riktiga bilderna!













Tavlan och den underbart vackra babykorgen som Jossan och hennes mamma slitit som djur med!












Flip skötbordet! Med gipsplugg och borrade hål, silikonade, pluggade, skruvade, silikonade och sist ditskruvade. Enligt konstens alla regler i våtrum!


Peace!