tisdag 22 september 2009

Träning! DO EPIC SHIT!


Hittade ovanstående bild på en blogg! Älskar den, borde vara ett motto varje dag!

DO EPIC SHIT

Fan det är underbart när det går framåt!
För egen del handlar det då om att bli kvitt sommarens dåliga kondis och styrka! Något som tagit typ 3 veckor. Jag vill påstå att jag är på en liten formtopp just nu!
Har de senaste veckorna även fokat på extrema magpass på kettlebellen där passen avslutats med två tabator, en inriktitat mot mage och en med endast magövningar! Crazy shit!

Detta i sin tur har gjort att jag har blivit kvitt allt ryggont! Super! Plus att alla svingövningar blir duktigt mycket enklare!

Nu ska jag bara se till att komma igång med löpningen!

En liten (suddig)bild på gymets kulor:

Har ni tur kommer en bild på mina kulor nån annan gång ;) Nä kanske inte.

Peace

Ännu mer chili och träning!

Igår hade jag min klient! Kalle kan vi kalla honom för, men det heter han inte :)

Han vill ha privata pass för att lära sig tekniken och få upp flåset innan han kör de "vanliga" passen!
Han är engelsman och har en vad jag kallar rugbyfysik. Kort, satt och en explosiv styrka! Kanon för kelltlebell med andra ord! Körde otroligt mycket svingar igår, två lucky 13 på raken samt ett program som satt ihop med det. Gav strax över 600 reps på raken! Innan dess toktränade vi cleans, som nu verkar sitta väldigt bra för honom!
Därefter gick vi loss på magtabatan!

Ikväll, eller om 2,5 timmar är det dags för kvällens pass, hoppas det kommer många! Kommer att köra en variant av benpasset jag körde för någotn vecka sen och slänga in magtabatan i slutet. Kommer att bli ett dynamiskt och bra pass!

Sitter just nu och chillar bredvid Jossan. Båda mätta efter middag, hon fick ostkaka och jag käka knäckebröd med tonfisk! Mmmm.
Sen satt jag o googlade på vad det är för chili jag har. Blev inte mkt klokare. Tänkte kanske hungarian black, men de är för små samt att den största börjar ändra färg från lila till grön. Så först var de gröna, sen djupt lila o sen gröna igen.
Beslöt mig för att provsmaka för att utröna om de är milda eller heta.
Tog en liten en, delade den o krossade till den lite. Den gav en medelhet värme med lite fruktighet och nötighet i munnen. Blev som sagt inte mycket klokare.
Men jävlig smarrig! Kan bli fin i sallad eller kanske med grillat!

Nu ska jag chilla lite till innan jag drar till passet. Ikväll uteblir Dick o Melissa. De ska vila. Nästa vecka missar jag alla pass pga avmastning av båten och personalmöte!

Så om nån har koll på chilin som sysn nedan i föregående inlägg, please help me out!

Peace