tisdag 16 februari 2010

Easy does it!

Det är raka motsatsen till mitt upplägg av träning. Men jag ska försöka hålla mig till det. För ett år sedan hade jag min hardcoreperiod av träning och käkade och tränade som ett freak. Bara för att bränna ut mig och få dåligt samvete till sommaren typ.
Nu är det läge att bygga en grundform innan barnet kommer och det görs med ett tyngre/svettigare pass varannan dag och promenad/jogg/styrka dagarna däremellan!

Idag var en däremellan-dag och jag har kört lite styrka med hantlar, triceps, och bröst! Najs! Och stretchat har jag gjort med!
Det glömde jag att göra med ljumskarna igår vilket gav viss smärta idag!

Imorgon blir det nog promenad för på torsdag ska jag köra pass med Dick på Vanadis och därefter blir det bänk och lite testosteronskit i gymmet!

Easy does it gäller även föräldraköret. Vi avslutade vår föräldrakurs idag och det var lätt den roligaste av de tre gångerna, den handlade om när barnet är i världen!
Fan helt galet, men det är så SVÅRT att hajja att snart är hon här.
Världens sötaste tjej som jag inte ens har sett! Crazy!

Jag missade för övrigt Doppelgangerveckan på facebook och kom fram till att jag försökte likna Charlie Bronson, den ökände engelske innesittaren! Google it!



Peace