onsdag 14 oktober 2009

Lägenheten del två

Och del ett fanns i föregående inlägg!

Lägenheten vi tittade på igårkväll(!!!) var sjukt fin! Lika fin som den förra fast utan två bullerplank, då avsaknaden av pendeltåg och påfartsväg gör bullerplank onödiga!

Det som finns är en liten gräsplätt, en stor veranda(50m2 typ) och möjlighet att bygga en trapp ned till en annan gräsplan där matplats eller dylikt kan anläggas.
Dealen från mäklare och säljare var take it now or leave it typ. Så vi sade standardsvaret, vi måste tala med banken. Eller skitsnack jag sa "woohooo" och tyglades sen av Jossan!
Mäklaren och vår bankkontakt sitter på samma kontor hos Swedbank i Vällingby så det kändes ganska safe redan då, men vi väntade, ringde alla vuxna vi känner om råd, mailade bankkontakten och gjorde kalkyler. Priset låt 100K över det vi var villiga att gå till med den tidigare lägenheten.
Med tanke på att den tidigare lägenheten sprang iväg 250K över vårt smärtgräns så tog vi budet om att köpa oss fria från en budgivning.

Sååå alakhazaaam, nu är vi ägare till Emundskroken 31 i Sundby! Stöööört glad för det! Jävligt nöjd. Tog då även det vuxna beslutet att vänta med min MacBook till efter allt detta! Moget!

Bilder:

Vardagsrum Vy från kök

Matplats+kök Vy mot uteplats från entré

Uteplatsen

Over and out!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Er lägenhet är jättefin! "Där bor man" och "där är tomten" sa Tage. Nu har jag förklarat att morbror Danne och moster Jossan kommer att bo där. Vi längtar tills ni flyttar så vi kan komma och busa!

Tage ville skriva en grej: tyuu u7 7bt ashg vc nnnhvhhhhhhhhhhyefreryyyyyyyyyyy56

Marcus hälsar att det ser mycket fint ut!

Kram Lisa och Tage

Johan Karlsson sa...

Hemmansägare Danne
Du börjar bli vuxen :)

fanny sa...

Undra varför killar alltid är så smarta och ska flytta lagom till hustrun är såpass gravid att hon inte kan hjälpa till alltför mycket... eller vänta... en eloge till den smarta kvinnan... jomenvisst, känner mig aningen träffad också!! ;)

Danne sa...

Haha. Fanny som om det var mitt beslut helt och hållet :)

Fanny sa...

haha.. nej därav elogen till den smarta kvinnan som kan sitta breve med chipspåsen och ge order ;)!!

Danne sa...

Ah, du tänker så. Hm...kanske är så!

Kim sa...

Fasen va skoj!