fredag 29 januari 2010

Köttet och grillpannan


Ojojoj.
Asså jag köpte den absolut billigaste grillpannan med nonstick från IKEA, men det gör inget. Vet ni varför? För att den funkar, like a fucking charm! Jag ser fördelen med en gjutjärnsgrillpanna då den blir hetare, men denna är faktiskt mycket bra. Jossans bitar var cirka centimetern tjocka skivor av oxytterfilé(jag vet attdet är kemikaliebehandlad ryggbiff men skit i det ni, det smakar bra) och blev perfekta. Mina manliga 3 centimetersskivor blev kanske aningen lite för röda. Hade det gällt oxfilé hade de varit perfekta men sanningen är att oxytterfilén blir lite för stabbig, ja testa själva. Men ner slank det, smaken är det bannemig inget fel på!
Lite bilder får illustrera middagen!
Pannan sprejades med vanlig rapsolja med en sån där trycksprejflaska, fyller garanterat en funktion om man bara ska ha en touch av fett! Som ni ser brändes det till ändå, men inte köttet. Lite grejjen med en GRILLpannan!

Den färdiga middagen men Bea och en sallas på morot, spenat, ruccola, roman, avocado, citron, chiliflarn, salt och peppar! Najs!

Nu ska det fredagsmysas! Ciao! JO förresten, imorgon blir det finfin chili! Peace!

2 kommentarer:

Fanny sa...

mumma, ser fram emot då du bjuder oss på detta ;) haha

Danne sa...

Det kanske jag gör. Men kolla på bilden på köttet! Så jäkla najs! KÖTT